Wimpers & Wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel in het gezicht. Het kan een blik net wat meer laten spreken. Het is bij The Beauty Lodge mogelijk om de wimpers en wenkbrauwen te laten verzorgen. Ik kan voor u de wenkbrauwen in model brengen door te epileren en te waxen, maar de wenkbrauwen en wimpers kunnen ook geverfd worden.

In de salon is het ook mogelijk om een wimperlift te doen. De wimperlift is een behandeling waarbij de wimper vanaf de wortel omhoog gekruld (gelift) wordt. Na een behandeling zien de wimpers er voller en langer uit. Je krijgt hierdoor een meer open blik. Het lijkt zelfs een klein beetje alsof je mascara op hebt. 

Hoe gaat een behandeling? 

Allereerst is het belangrijk dat je zonder oog make-up naar de salon toe komt. Dit omdat de wimpers dan niet meer vet zijn van remover

 

Hoe lang blijft een wimperlift zitten?

De wimperlift is niet schadelijk voor de wimpers en blijft zo’n 6-8 weken zitten. Uiteindelijk zal de lift er langzaam uitgroeien en ga je merken dat de krul minder wordt. Je mag de behandeling maximaal 1 keer in de 8 weken herhalen. 

 

Nazorg van de wimperlift 

Belangrijk is nadat de wimperlift gezet is de wimpers 24 uur niet nat mogen worden. Ook is afgeraden de eerste 24 uur meteen mascara op te doen omdat de middelen nog even doorwerken in de haartjes. De wimperlift is niet voor iedereen geschikt. 

 

De behandeling kan namelijk niet uitgevoerd worden bij:
– Zeer korte wimpers. 
– Personen met een haar uitval ziekte.
– Personen die overgevoelig zijn voor peroxide.
– Personen die net chemo ondergaan hebben.
– Hele stugge sterke haren (Bandhaar).

 

Om nog meer volume te creëren kun je natuurlijk na de 24 uur weer mascara gebruiken. Wel zal je merken dat je hiervan veel minder lagen nodig hebt dan normaal. 
Hou je van de natural look dan kun je even lekker een tijdje zonder mascara!