Pedicure

Pedicure Salon The Beauty Lodge

Er zijn veel verschillende klachten die mensen ervaren bij de voeten. Een regelmatig bezoekje aan de pedicure kan de pijn al snel verlichten en je beter laten voelen. Ook zonder klachten is het altijd verwennerij om de voeten even te laten verzorgen. 

Wat kan ik voor jou betekenen? 

  • Verwijderen van likdoorns (naar binnen groeiende eeltplek).
  • Op de juiste manier de nagels knippen en frezen.
  • Advies geven.
  • Eelt verwijderen.
  • Pijnlijke kloven verminderen.
  • Verdikte schimmelnagels verdunnen.


Naast de klachten kan ik de voeten ook gewoon summer proof maken door een mooie gellak of een normale lak toe te voegen. Wat hierbij belangrijk is, is dat er geen sprake is van schimmelnagels. Dit i.v.m. de hygiëne en het overdragen naar andere klanten. Als je een eigen nagellak potje hebt en je wilt de nagels heel graag gelakt hebben kun je deze meenemen. Zo heb je toch een mooie kleur op de teennagels.

De verschillende pedicure behandelingen: 

 

De verschillende pedicure behandelingen

Basis pedicure:
Knippen en in model brengen van de nagels, nagels worden gepolijst, nagelriem verzorging, eelt en eventuele likdoorns worden verwijderd, afsluitend word er een verzorgende crème aangebracht. 

*Deze behandeling is uit te breiden met een normale lak of gellak. 

Teen nagels met gellak: 
Knippen en in model brengen van de nagels, nagelriem verzorging, aanbrengen van de gellak, nagelriemolie. 


Deelbehandeling: 
Heb je een vervelende likdoorn of op één bepaalde plaats last van een eeltplek of verdikte nagels en wil je deze alleen laten verwijderen dan kun je een deelbehandeling inplannen.