Ik ben Amanda

Na het afstuderen in 2016 als allround schoonheidsspecialiste en pedicure ben ik al snel verliefd geworden op het vak. Ik heb in verschillende salons veel werkervaring op kunnen doen en mijn kennis op vakgebied is daarom groot. 

 

Nadat mijn partner en ik in 2020 zijn verhuisd vond ik het tijd om naast mijn huidige baan mijn eigen salon te starten. In de tuin staat namelijk een grote Lodge die ik omgetoverd heb tot mijn beautysalon. De naam van mijn salon kwam daarom al snel tot stand. 

 

Ik heb een grote passie voor huidverbetering. Ik ben gespecialiseerd in acné en geniet ervan om mensen blij te maken en te laten stralen als ze zien dat de huidconditie verbeterd.
In mijn salon vindt ik het belangrijk dat professionaliteit en kwaliteit voorop staan. De productmerken die ik gebruik in mijn salon heb ik daarom zorgvuldig uitgekozen. Dit omdat ik mooie resultaten wil bereiken met mijn behandelingen. Regelmatig voeg ik nieuwe behandelingen toe omdat de trends op het gebied van schoonheidsverzorging vaak veranderen en ik graag up to date blijf daarmee. 

 

Ik ben ontzettend trots op mijn salon! Maak snel uw afspraak zodat u kunt zien wat mijn salon te bieden heeft. 

Zie ik u binnenkort ook bij The Beauty Lodge? 

Liefs, 

Amanda