Gezichtsbehandelingen

De conditie van de huid kan verminderen door invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan stress, roken, zonschade, hormonen en onjuist gebruik van cosmetica. 
Om huidveroudering zo lang mogelijk uit te stellen en te voorkomen dat er huidproblemen ontstaan is het belangrijk hier op de juiste manier mee om te gaan. Het regelmatig laten behandelen van de huid en juist advies kan u hierbij helpen. Daarom zeker een aanrader om eens kennis te maken met de gezichtsbehandelingen. 

In mijn salon werk ik met het merk SalonnePro (SPA). Dit is een merk die in Nederland geproduceerd wordt. SalonnePro producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconen vrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics en vrij van hoogallergenen uit parfum. Voor veel verschillende huidtypen heb ik in de salon passende producten waarmee een mooi resultaat te behalen valt.   

De verschillende gezichtsbehandelingen

Basic Treatment:
Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, dagverzorging, oogverzorging.

Relax Treatment:
Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, gelaatsmassage, masker, serum/ampul, dagverzorging, oogverzorging

Luxe Treatment:
Één extra naar keuze, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, gelaatsmassage, masker, (tijdens het masker een hoofdhuidmassage of handmassage) serum/ampul, dagverzorging, oogverzorging.

COMBI Treatment: 
De behandeling start met een rug/nek/schouder massage van 30 minuten. Vervolgens draai je om en start de gezichtsbehandeling van 30 minuten. Deze bestaat uit een reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, eventueel een masker, dagverzorging, oogverzorging. 

Huidverbeterende behandeling/kruidenpeeling:
Reiniging, verwijderen onzuiverheden, inmasseren/inwerken van de kruidenpeeling, masker, tijdens het masker een nek/schouder massage, ampul/serum, dagverzorging, oogverzorging. Voor verdere uitleg over deze behandeling zie het kopje onder behandelingen “Bio peeling”.

Is jou huid ook toe aan een oppepper? Ben je benieuwd wat deze producten en behandelingen voor jou huid kunnen betekenen?  Check dan snel de tarieven en maak een afspraak.